Wpisz kod
Wyszukiwarka
Koszyk jest pusty.

czy

Liczba pozycji: 23
  • CENA NEXTO

    Jakość w gastronomii – ebook

    Marcin Bill  

    Jakość w gastronomii odgrywa istotną rolę. Chcemy zjeść dobrze i smacznie ale mało kto pamięta, że restauracja czy kebab muszą również wdrażać systemy zarządzania jakością, które niewiele mają wspólnego z przygotowaniem jedzenia w domu. To systematyczne, oparte na wiedzy naukowej działania, w wyniku których nasz burger jest nie tylko smaczny i bezpieczny dla naszego podniebienia ale także spełnia wszystkie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 1,82 zł 2,02 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 1,82 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Polskie jabłka – ebook

    Jan Szmyd  

    Czy wiesz, jakie skarby czekają na ciebie w polskich sadach? „Cudze chwalicie, swego nie znacie” - to stare powiedzenie świetnie oddaje nasz stosunek do jabłek. Zajadamy się pomarańczami, nektarynkami i ananasami, ale czy wiemy, jak wiele smaków i możliwości zastosowań w kuchni mają prawdziwe polskie jabłka? Ta publikacja to hołd dla tych niezwykłych owoców, które są naszym bogactwem...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,10 zł 29,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,00 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Fuckin' Herring Dealers – ebook

    Marcin Duda   Maciej Nawrocki  

    Fuckin' Herring Dealers to 25 przepisów i opowieści o śledziach. Piszemy o śledziach na poważnie ale i z przymrużeniem oka, jednak zawsze z fantazją i smakiem. Nie boimy się eksperymentować. Pamiętamy o kulinarnych tradycjach, czarujemy nowe potrawy ale i odczarowujemy klasyki. Liczymy na to, że miło Cię zaskoczy sieladka pod szuboj, śledzie w podwędzanych pomidorach, nasze nawiązania do kuchni...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 26,91 zł 29,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,91 zł

    Więcej

    • EPUB
    • PDF
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Superfoods, czyli żywność o wysokiej wartości odżywczej – ebook

    Beata Cieślowska   Patrycja Cieślowska  

    W dobie coraz większej świadomości żywieniowej poszukujemy nieprzetworzonych pokarmów bogatych w cenne dla zdrowia składniki. Warto przyjrzeć się produktom z kategorii superfoods. Zaskakujące, jak wiele jest ich wśród naszych typowo polskich towarów: pomidory, warzywa kapustne, czarnuszka, kasze. Coraz łatwiej dostępne są również produkty egzotyczne, jak jagody goji czy tofu posiadające niezwykle cenne...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 15,35 zł 17,06 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,35 zł

    Więcej

    • PDF
  • CENA NEXTO

    Ciasta. Encyklopedia – ebook

    Marta Szydłowska  

    Trudno wyobrazić sobie dziś rodzinną uroczystość czy okolicznościowe przyjęcie bez podania ciast, a już na pewno nic nie zastąpi aromatu i smaku ciast przygotowanych w domu ze świeżych, najwyższej jakości składników. Nie trzeba być mistrzem cukiernictwa, by zaskoczyć bliskich wspaniałymi drożdżówkami, szarlotkami, zdobnymi struclami, a nawet wymyślnymi tortami. Książka Ciasta. Encyklopedia zawiera...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 23,01 zł 25,57 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,01 zł

    Więcej

    • PDF
  • BestsellerCENA NEXTO

    Europa na winnych szlakach – ebook

    Tomasz Prange-Barczyński  

    Tomek wie o winie wszystko. Pisze o nim tak, jak lubię. Kojarzy je z ludźmi, którzy je tworzą, i miejscem, z którego pochodzi. Jego opowieści sprawiają, że chce się tam być. I że chce się żyć niepośpiesznie i zmysłowo. Marek Kondrat Moja rodzina produkuje wino w Toskanii od pięciuset lat. Ja piję wino od prawie pięćdziesięciu. Nadal nie potrafię mówić o nim z taką wiedzą i pasją, jak Tomasz Prange-Barczyński. ...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 35,91 zł 39,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,90 zł

    Więcej

    Ocena: 5 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Jak smakuje rok Wiosna. Lato. Jesień. Zima – ebook

    Marcin Molik  

    Marcin Molik nauczy czytelników, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat teraz do zaoferowania. Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food - trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co przywołuje chłodną wiosenną bryzę i kuszące...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 29,61 zł 32,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,90 zł

    Więcej

    Ocena: 4 (1 oceniający) Opinie o produkcie
    • EPUB
    • MOBI
  • Kiszonki i fermentacje – ebook
    CENA NEXTO

    Kiszonki i fermentacje – ebook

    Aleksander Baron  

    "Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 44,91 zł 49,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,90 zł

    Więcej

    • EPUB
    • MOBI
  • CENA NEXTO

    Business in Brief – e-wydanie – 9-10/2016

    "Business in Brief" jest pismem o biznesie, marketingu, nowych technologiach, czyli o tym jak osiągnąć sukces w biznesie. Dwumiesięcznik kierowany jest do ludzi przedsiębiorczych - bez względu na skalę działania czy branżę. Pismo pomaga rozwijać biznes poprzez dostarczanie wiedzy teoretycznej oraz praktycznych narzędzi niezbędnych do osiągnięcia sukcesu. W „Business in Brief” prezentowane...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 14,25 zł 15,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,25 zł

    Więcej

    • PDF
    • Dostęp online PDF
  • CENA NEXTO

    Uniwersytecka książka kucharska – ebook

    Jacek Kurczewski  

    Publikacja, jak każda książka kucharska, prezentuje przepisy. Można się więc z niej dowiedzieć, jak przygotować potrawy tradycyjne (pierogi z kapustą i grzybami) oraz egzotyczne (makaron po koreańsku), dania z niecodziennych składników (na przykład ze... stokrotek) czy ciekawe dodatki (pieprz ziołowy). Ponieważ jednak książka powstała ze szczególnej okazji, jaką jest jubileusz UW, zawiera też krótkie...

    Data dostępności:

    Data publikacji:

    Cena: 10,80 zł 12,00 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,80 zł

    Więcej

    • PDF
Liczba pozycji: 23

 Dodałeś produkt do koszyka zamknij X

<WRÓĆ DO ZAKUPÓWPRZEJDŹ DO KOSZYKA