juz
Liczba pozycji: 50
Pustka – ebook
Marianna Sztyma
Komiks dla dzieci i dorosłych. To opowieść o pustce, która odwiedza dziewczynkę po śmierci jej kota. Chcieli byśmy wierzyć, że nie odwiedziła Cię jeszcze pustka. Zresztą możliwe, że zanim przyjdzie już dawno u Ciebie jest. Potem, jak sama mówi, będzie już z Tobą zawsze.Data dostępności:
Data publikacji:
Gotowanie z radością... – ebook
Elżbieta Biała
Druga już książka kulinarna autorki, która przenosi nas w zmysłowy świat smaków potraw gotowanych z radością i… odrobiną miłości.Data dostępności:
Data publikacji:
Jak skutecznie schudnąć i zyskać zdrowie – ebook
Urszula Forenc
Chcesz zdrowo schudnąć? Próbujesz już długo, bez rezultatów? Krótka dieta nie wystarczy. Potrzebujesz trwałej zmiany złych nawyków. Oto 14 wskazówek, które w końcu pomogą osiągnąć cel!Data dostępności:
Data publikacji:
Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć – ebook
Pani Elżbieta
Zwierzyna. Sposoby przyrządzania. Przepisy naszych babć to książka kucharska autorstwa Pani Elżbiety. „Zwierzyna - przeważnie przedmiot zbytku w mieście - w niektórych miejscowościach, oddalonych od kolei i większych osiedli, stanowi najczęściej jadany produkt mięsny. Latem - kaczki dzikie, zimą - zające stanowią podstawę jadłospisów na Kresach wschodnich i nieraz w kłopot wprawiają gospodynie...Data dostępności:
Data publikacji:
Gotuj i jedz jak Shaq. Mistrzowskie przepisy na nakarmienie rodziny i przyjaciół – ebook
Rachel Holtzman Matthew Silverman Matthew Piekarski
Shaquille O’Neal uwielbia jedzenie. W zasadzie fani programu Inside the NBA mogą być pewni, że członek Koszykarskiej Galerii Sław opowie swoim współprowadzącym o tym, co dokładnie zjadł na obiad, podczas gdy oni będą analizować sytuacje meczowe. Miłość Shaqa do jedzenia i rodzinnego gotowania zaczęła kiełkować już w dzieciństwie, kiedy to jeszcze dla niego i trójki rodzeństwa gotowała mama....Data dostępności:
Data publikacji:
CookLux – ebook
Ewa Muzyka
Ciekawe i szybkie przepisy. Pyszne i bezmięsne dania w 15 minut. Postaraj się jeść zdrowiej, odżyw swój organizm i pozwól mu sprawniej funkcjonować, ograniczając ciężkostrawne mięso pełne toksyn czy antybiotyków. Badania pokazują, że w Polsce używa się do 50% więcej antybiotyków i sterydów w mięsie niż w pozostałych krajach Europy. Wszystko idzie w dzisiejszych czasach ku zmianie na lepsze, zdrowsze...Data dostępności:
Data publikacji:
Gazeta Krakowska – e-wydanie – 136/2024
Gazeta Krakowska ukazuje się od 1949 roku. Jej nazwa pojawiła się po raz pierwszy już w 1794 roku podczas Insurekcji Kościuszkowskiej. Obecnie jest najważniejszą gazetą regionalną Małopolski. W każdy piątek do dziennika dołączane są tygodniki lokalne i dodatek z programem telewizyjnym.Data dostępności:
Data publikacji:
Gazeta Krakowska – e-wydanie – 135/2024
Gazeta Krakowska ukazuje się od 1949 roku. Jej nazwa pojawiła się po raz pierwszy już w 1794 roku podczas Insurekcji Kościuszkowskiej. Obecnie jest najważniejszą gazetą regionalną Małopolski. W każdy piątek do dziennika dołączane są tygodniki lokalne i dodatek z programem telewizyjnym.Data dostępności:
Data publikacji:
Gazeta Krakowska – e-wydanie – 134/2024
Gazeta Krakowska ukazuje się od 1949 roku. Jej nazwa pojawiła się po raz pierwszy już w 1794 roku podczas Insurekcji Kościuszkowskiej. Obecnie jest najważniejszą gazetą regionalną Małopolski. W każdy piątek do dziennika dołączane są tygodniki lokalne i dodatek z programem telewizyjnym.Data dostępności:
Data publikacji:
Gazeta Krakowska – e-wydanie – 133/2024
Gazeta Krakowska ukazuje się od 1949 roku. Jej nazwa pojawiła się po raz pierwszy już w 1794 roku podczas Insurekcji Kościuszkowskiej. Obecnie jest najważniejszą gazetą regionalną Małopolski. W każdy piątek do dziennika dołączane są tygodniki lokalne i dodatek z programem telewizyjnym.Data dostępności:
Data publikacji: